начало | за нас | общи условия | промоции | контакти

 
ДГ Комерс - БМ ЕООД                                            
Интериорни, гаражни и промишлени врати. Автоматизирани механизми и управления. Монтаж и сервиз
 
Официален дистрибутор на Hörmann България

Каталог PDF

Индустриални врати> Секционни врати

Индустриални секционни врати

С възможност и за иновативната вградена врата без праг

 

Секционните врати се отварят вертикално и по този начин осигуряват допълнително място пред и зад вратата. Секциите на вратата се прибират близо до тавана, вертикално над отвора или по продължение на покрива. Секционните врати от серия 50, от стомана, комбинация от стомана и алуминий или от алуминий, впечатляват с уникално широкия асортимент, топ дизайна и сертифицираната безопасност. Секционните врати Compact подреждат отделните ламели вертикално една върху друга непосредствено зад щурца. Минималната дълбочина на вмъкване е голямо предимство при халета с прозрачни куполи, остъклени покриви и фасади.

 
 
Трайно ясна видимост
  • Максимална устойчивост на надраскване - вратите с остъклението от плексиглас DURATEC устояват на силното натоварване в грубата индустриална среда и запазват трайно прозрачността си.
  • Специално покритие на повърхността – с качеството на автомобилните фарове - предпазва трайно остъклението от поява на драскотини и следи от почистване. Остъклението DURATEC се предлага серийно, без надценка, при всички секционни врати с остъкление с прозрачен плексиглас – и само при Hörmann.

 
Ефективна топлоизолация
  • ThermoFrame - конструкция на вградената врата с прекъснат термомост и монтажна ширина 67 мм
    Отопляваните халета се нуждаят от добре изолирани индустриални секционни врати. Индустриалните секционни врати Hörmann се предлагат като опция с ThermoFrame – Свързване на касата с прекъснат термомост за термично разделяне на касата и зида.
    Като допълнение уплътнения от двете страни на вратата и двойно уплътнение в щурца предпазват от загуба на топлина, респ. охлаждане. Така увеличавате коефициента на топлоизолация до 21 %.

 

Вградена врата без праг

Вградената врата с изключително плосък праг от благородна стомана се грижи за улесненото преминаване на хора. При врати с ширина до 5510 мм прагът е с височина само 10 мм в средата и 5 мм в краищата си. Това намалява значително рисковете от спъване, както и преминаването на колела.
При определени условия вградените врати Hörmann без праг могат да се прилагат дори като евакуационни врати и за строителство без бариери.


 

Безконтактен контрол  на вратата

Фотоклетка с изпреварващо действие, включена в цената
Всички индустриални секционни врати Hörmann с автоматично задвижване са стандартно оборудвани със самоконтролираща
се защита на затварящия кант с оптосензори.
Без доплащане можете да изберете и фотоклетката с изпреварващо действие VL 1 за безконтактен контрол на затварящия кант на вратата. Като опция се предлага и вградена в касата светлинна решетка HLG.
Тези решения Ви предлагат по-голяма сигурност, по-бързо движение на вратата и по-малки разходи за изпитване и техническа поддръжка.


Как да поръчаме
За поръчка е необходимо да се обадите по телефона за уговаряне на ден и час за оглед/срок на доставка или да изпратите заявка на електронната поща info@dg-comers.bg
Продуктите на Hörmann могат да бъдат заплатени в брой или по банков път

Телефони за поръчка: Globul:
089 9644643

 

Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ

www.dg-comers.bg (C)2014, ДГ Комерс-БМ ЕООД. Всички права запазени
Last modified: 09/21/14