начало | за нас | общи условия | промоции | контакти

 
ДГ Комерс - БМ ЕООД                                            
Интериорни, гаражни и промишлени врати. Автоматизирани механизми и управления. Монтаж и сервиз
 
Официален дистрибутор на Hörmann България

Каталог PDF

Индустриални врати> Ролетни врати и решетки

Ролетни врати и ролетни решетки

Стабилни и надеждни в натовареното работно ежедневие

 

Ролетните врати и решетки на Hörmann от алуминий и стомана са изключително рентабилни поради гениално опростената си конструкция, включваща само няколко компонента. Това са затварящите устройства, които се доказват непрекъснато в работното ежедневие. Ролетните врати и решетки почти не заемат място над отвора на вратата. Те се навиват компактно зад щурца. Така не се губи ценна площ от халето отстрани и в близост до тавана.

Високата специализация в производството на ролетните врати решетки на Hörmann надхвърля далеч обичайния стандарт. За нашия високопроизводителен екип прилагането на специални решения е ежедневна дейност.

 
 
Иновативна техника с разтегателни пружини
  • Надеждни и доказали сеРъчното отваряне и затваряне на вратата се улеснява значително с техниката с разтегателни пружини. Така ролетните врати / ролетните решетки SB с размери до 6000 × 4500 мм могат да бъдат придвижвани
    с минимално прилагане на сила. При ролетните врати / ролетните решетки с предлагано като опция автоматично задвижване техниката с разтегателни пружини защитава механиката на вратата и самото задвижване.

 
Интелигентна концепция  на врати и задвижванияя
  • За безпроблемната експлоатация на ролетната врата / ролетната решетка се грижи прецизното съгласуване на компонентите врата, задвижване и управление. Тъй като цялостното решение на вратата е само от един производител, взаимодействието на отделните й компоненти е максимално изгладено.Ролетните врати и решетки Hörmann залагат на голямата продължителност на експлоатация и функционалната безопасност, но се отличават и с лесна техническа поддръжка.

 

Работна безопасност чрез ограничение на силите

Серийно предлагано при WA 300 R S4В комбинация със задвижването WA 300 R S4 ролетните врати / ролетните решетки SB и TGT
впечатляват с голяма степен на безопасност при отваряне и затваряне. Благодарение на серийното ограничение на силите в посока „отворена врата“ и посока „затворена врата“, при повечето варианти на платното и размери
не е необходимо монтиране на защита на затварящия кант, за да се изпълнят изискванията на DIN EN 12453.


 

ZAK система с активна система за изместване

Минимална загуба на топлина и щадящо движение на вратата - ролетните врати classic на Hörmann с предлаганата като опция ZAK система затварят по-плътно и така минимизират загубите на топлина. ZAK системата измества барабана по конзолите и направлява прецизно платното на вратата, за да може то да се движи винаги вертикално в направляващите релси.
Това щади вратата и се грижи за образуването на по-малко шумове при движение и по-слабото износване. Освен това Ви е необходимо и по-малко пространство за монтаж в областта на щурца.
.


Как да поръчаме
За поръчка е необходимо да се обадите по телефона за уговаряне на ден и час за оглед/срок на доставка или да изпратите заявка на електронната поща info@dg-comers.bg
Продуктите на Hörmann могат да бъдат заплатени в брой или по банков път

Телефони за поръчка: Globul:
089 9644643

 

Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ

www.dg-comers.bg (C)2014, ДГ Комерс-БМ ЕООД. Всички права запазени
Last modified: 09/21/14